« Takaisin

Show Tech Rinse & Shine

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
100 ml5.00 €
Show Tech+ Rise & Shine Volumizing Conditioner 1 L
Tämä ammattimainen turkinhoitotuote on todellinen helmi! Sitä on erityisesti kehitetty antamaan volyymia ja tukea mille tahansa turkille, erityisesti näyttelykoirasi turkille. Samalla tämä erittäin tiivistetty hoitoaine ravitsee karvaa tekemättä siitä rasvaista tai raskasta. Rise & Shine -volyymiä lisäävä hoitoaine antaa välittömät tulokset. 
Se kohottaa karvaa välittömästi, luo hetkessä volyymia ja on siten olennainen tilaville turkeille! Se sopii myös muihin turkkityyppeihin. Voit käyttää sitä pitkäkarvaisille lemmikeille antamaan turkille lisää volyymia ja saamaan elottoman karvan näyttämään täyteläisemmältä.
Sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta, joka perustuu keratiiniin, kollageeniin, provitamiini B5:een ja vehnäproteiineihin, karva saa ravintoa. Kosteuttavat ainesosat antavat turkille kauniin rakenteen. Karva selvittyy helposti ja sähköisyys estetään! Turkki on helpompi harjata ja muotoilla, mikä myös merkittävästi lyhentää kuivausaikaa. Lisäksi raikas ja voimakas tuoksu antaa turkille ihanan aromin.
  
- Tilavuutta lisäävä hoitoaine kasviuutteilla, jotka myös ravitsevat turkkia     
- Sisältää keratiinia, kollageenia, provitamiini B5:ta ja vehnäproteiineja     
- Erittäin tiivistetty: voidaan laimentaa jopa 1/40:een asti     
- PH-arvo: 4,5 - 5,5     
- Tunnistettavissa mausteisesta parfyymista, jossa on puumaisia ja kukkaisia vivahteita (vanilja, patchouli, greippi ja ruusupippuri)     
- Soveltuu kaikille turkkityypeille, mutta suunniteltu erityisesti tilaville turkeille     
- Sopii koirille ja kissoille      

Käyttöohjeet
Parhaiden tulosten saavuttamiseksi pese turkki ensin Show Tech+ -valikoiman puhdistavalla shampoolla. Käytä sitten tuuheutta lisäävää shampoota ja levitä Rise & Shine -hoitoainetta (tiivistettyä tai laimennettua). Hiero hoitoainetta turkkiin ja anna sen vaikuttaa vähintään 5 minuuttia, jotta se toimii kunnolla. Voit myös käyttää märkä pyyhe -tekniikkaa.

Laimenna vai ei, siinäpä kysymys
Ideaali laimennussuhde riippuu turkin kunnosta.     
Jos turkki on terveessä kunnossa tai haluat muotoilla turkkia, käytä laimentamatonta hoitoainetta enintään 1/40:een asti (esim. 1/20 tai 1/10).     
Puuttuuko turkista volyymia? 
Käytä sitten hoitoainetta tiivistettynä. Suosittelemme lemmikin pesemistä ja tämän hoitoaineen käyttämistä joka 7-10 päivä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.     

Jos haluat hoitaa turkkia näyttelyiden tai trimmausten välissä, voit laimentaa sitä hieman vähemmän. Mitä vähemmän hoitoainetta laimennat, sitä raskaampi karva on.     
Optimaalisen leikkaamisen tai muotoilun ja ilmavan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vahvasti hoitoaineen laimentamista 1/40:een.